Načo si kupovať tlačiareň, keď máte nás?

Pýtate sa, čo Vám ponúkame? Čo prevratné Vám môžeme ponúknuť a dať, aby ste sa rozhodli využívať služby kopírovanie, či tlačenie práve u nás? Tak je tu hneď niekoľko dôvodov! My Vám ponúkame čiernobielu, či farebnú tlač! Naše tlačiarne sú vysoko profesionálne a odráža sa to aj na iných kúpnej cene! Chceme, aby ste mali len kvalitu, a preto Vám dávame to, čo potrebujeme!

Dokážeme Vám vytlačiť desiatky tisíc strán za krátky čas a za naozaj najnižšie ceny a Vy si môžete zájsť zatiaľ na kávičku a oddychovať! Taktiež Vám ponúkame tlačenie Vašich vizitiek, či už firemných alebo súkromných a tu opäť vyzdvihujeme naše profesionálne stroje Konica Minolta a Xerox, ktoré zabezpečia to, aby sa Vaše tlačoviny skutočne vynímali!

A čo za toto všetko požadujeme?

Len smiešnu cenu! Skutočne, lacnejšie služby takejto kvality na trhu len tak nenájdete! Je to len na Vás pre koho sa rozhodnete, ale my Vám ponúkame presne to, čo potrebujete, tak prečo by ste to teda nevyužili? Sme tu len pre Vás, naši milí zákazníci, a preto budeme radi ak nám dáte šancu a my Vám budeme môcť dokázať, že poskytujeme skutočne kvalitné a rýchle služby!

Vytlačíme Vám farebne vo formáte A3, A4, A5: skriptá, príručky, návody, manuály, tlačivá...

Čítaný: 793x, autor: Roman

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!