Odhaľte čaro lesa s fotopascou

S septembri začína hlavná lovecká sezóna. Pretože poľovníci v tom čas môžu loviť najviac druhov zveri. Od septembra začínajú prvé hony na divoké kačky. V tej dobe už môžu poľovníci loviť tiež jeleniu, srnčiu a mufloniu zver.

Samozrejme aj prasa divoké, ktoré sa môže loviť po celý rok, okrem dospelých kusov, ktoré sa môže strieľať len od septembra do decembra. Tiež líška sa môže loviť po celý rok. Lov na bažanty začína od 16 októbra  a na zajace od 1 novembra. Poľovníctvo to však nie je len strieľanie, ale tiež starostlivosť. Hony sú vlastne odmenou za celoročnú prácu. Zver sa totiž len nestrelia, ale poľovníci sa o zvieratá predovšetkým starajú.

Tradície poľovníctva

K tradíciám ktoré sa poľovníci snažia dodržiavať, patrí štýlové oblečenie, trúbenie na začiatku a ukončení honu.

Aby ste mohli vidieť rôzne fascinujúce zábery s prírody aj v čase, kedy nemáte čas byť v lese, alebo žijete v mestskom prostredí a lákajú vás zaujímavé situácie z lesa, potom je pre vás určená fotopasca.

Kvalitné fotopasce

Aby boli obrázky fotopasce skutočne vynikajúce a obraz jasný, zvoľte si fotopascu Welltar 7310 MMS 940 nm. Vynikajúca a osvedčená fotopasca nabitá špičkovou technológiou a pritom dostupná za vynikajúcu cenu. Internetový obchod efotopasce.sk je špecializovaný predajca vybavenie pre poľovníkov, ale tiež pre všetkých čo majú radi prírodu.

Vďaka praktickým skúsenostiam tak v ich ponuke nájdete skutočne vynikajúce príslušenstvo na sledovanie lesa pre každého..

Fotopasca Welltar 7310 MMS si však nájde uplatnenie aj inde napríklad pri sledovaní čiernych skládok.

Čítaný: 737x, autor: peter dolny

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!