Vincentka najlepšie chutí vychladená vo vínnom striku

Minerálna voda Vincentka má široký rozsah použitia a pomáha pri rôznych chorobách, neduhoch, ale aj pri ich prevencii. Jedným z prvých použití Vincentky v stáročnej histórii bola jej konzumácia prinášajúca úľavu pre žalúdok. Na chuť Vincentke prišli ako jedni z prvých vinohradníci na južnej Morave, ktorí ju podávali vo svojich vínnych skliepkoch k vínu. Vynikajúco sa osvedčila aj pre miešanie vínnych strikov. Vychladená a zmiešaná s kvalitným suchým vínom v pomere 1: 1 chutí výborne a znižuje kyslosť vína. Prináša aj rýchlu úľavu po nadmernej konzumáciu alkoholu, kávy a mastných jedál. Po silvestrovských oslavách je na nezaplatenie pri obnove iónovej rovnováhy v organizme. Informoval o tom Jan Šumšal, riaditeľ spoločnosti Vincentka, a. s., ktorá vlastní práva na jej plnenie do fliaš.

Chystáte sa upraviť tento článok. Prosím zadajte heslo.

 

Váš odkaz bol odoslaný!