Vincentka najlepšie chutí vychladená vo vínnom striku
Minerálna voda Vincentka má široký rozsah použitia a pomáha pri rôznych chorobách, neduhoch, ale aj pri ich prevencii. Jedným z prvých použití Vincentky v stáročnej histórii bola jej konzumácia prinášajúca úľavu pre žalúdok. Na chuť Vincentke prišli ako jedni z prvých vinohradníci na južnej Morave, ktorí ju podávali vo svojich vínnych skliepkoch k vínu. Vynikajúco sa osvedčila aj pre miešanie vínnych strikov. Vychladená a zmiešaná s kvalitným suchým vínom v pomere 1: 1 chutí výborne a znižuje kyslosť vína. Prináša aj rýchlu úľavu po nadmernej konzumáciu alkoholu, kávy a mastných jedál. Po silvestrovských oslavách je na nezaplatenie pri obnove iónovej rovnováhy v organizme. Informoval o tom Jan Šumšal, riaditeľ spoločnosti Vincentka, a. s., ktorá vlastní práva na jej plnenie do fliaš.
Chystáte sa zmazať tento článok. Prosím zadajte heslo.
Aj vy tu môžte mať svoje produkty. Už máte svoju stránku u nás? Registrujte sa