5 tipov pre vašu prácu snov

Premýšľali ste niekedy nad vašov prácov snov? Robiť to, čo človeka zaujíma a plne sa tomu odovzdať? Skúste sa riadiť podľa týchto tipov a možno sa to podarí.

1.      Určte si ciele

Prvým a najdôležitejším krokom je položiť si otázku, čo chcem vôbec robiť. Ako by mala vyzerať práca, ktorá ma bude baviť? Koľko hodín denne chcem stráviť v práci? Aké sú moje platové očakávania?

2.      Vytvorte si nepriestrelný životopis

Kvalitný životopis je ďalším krokom k nájdeniu vysnívanej práce. Nebuďte minimalisti. Rozpíšte do svojho životopisu všetky skúsenosti a znalosti, ktoré ste doposiaľ nadobudli. Nikdy neviete, či sa práve vášmu budúcemu zamestnávateľovi nebudú hodiť

3.      Zabodujte na pohovore

Ak váš životopis zaujal a dostali ste sa do prvého kola pohovorov, ste na dobrej ceste k svojej práci snov. Na pohovor sa dôkladne pripravte, naštudujte si históriu firmy, pripravte si nejaké tromfy, ktoré budúceho zamestnávateľa položia na kolená. Môžete ho ohúriť napríklad novou stratégiou pre nasledujúci rok, prípadne mu predložiť návrh nového produktu.

4.      Prvý dojem predáva

Vybrali práve vás? Skvelé! Ako ale zvládnuť prvý deň v práci? Snažte sa do kolektívu zapadnúť čo najrýchlejšie. Veľa zamestnávateľov si aktuálne totiž všíma i to, ako rýchlo sa adaptujete a či ste v kolektíve obľubený.

5.      Zarábajte a užívajte si

Prešli ste všetkými skúškami. Už je len rad na to užívať si svoju prácu a míňať zarobené peniazeJ

Ak ste však i napriek tomu na pochybách a potrebujete pomoc s hľadaním práce snov, kontaktujte nás! 

Čítaný: 786x, autor: Entercompany

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!