Ako si vybrať najvhodnejšiu podlahu?

Pri výbere podlahy zohráva úlohu viacero faktorov. Pre každého je hlavná priorita trocha inde, avšak zhodneme sa všetci na tom, že by sa malo jednať o jednorázovú investíciu na dlhšie obdobie. Preto je dôležité, aby sme s našou podlahou boli spokojní po vizuálnej aj kvalitatívnej stránke. Ako si správne vybrať, keď na internete aj v obchodoch je toľko možností? Dovoľte, aby sme vám predstavili pár naozaj užitočných tipov.

  • Room designer

Poďme sa zamyslieť nad vizuálnou stránkou. Existuje mnoho teórií podľa ktorých sa niečo hodí a iné nie. Najdôležitejšie však je, aby sa to páčilo vám. Aby ste dokázali zistiť, či sa vám hodí do interiéru podlaha nad ktorou už dlhšie uvažujete, použite program Room Designer. Po kliknutí sa dostanete na stránku Krono Original, čo je stránka Nemeckej značky s ktorou máme dobré skúsenosti. V dolnej časti kliknite na ikonku podlahy a vyberte si, aká podlaha sa má rozložiť v miestnosti. Horná ikonka slúži na prispôsobenie farebnosti stien. Môžete sa tak priblížiť vašim predstavám a s miestnosťou sa pohrať. Jeden tip na záver: “k domáckej atmosfére sa viac hodia tmavšie a teplejšie farby.”

  • Kvalita

Tá je samozrejme dôležitá ako asi pri všetkom. Čo nám hrozí, keď si položíme napríklad do kuchyne ľudovo povedané šuviks? Je pochopiteľné, že každý si vyberá aj podľa toho, aké sú jeho finančné možnosti. Určite však nedoporučujeme nakupovať tie najlacnejšie varianty z obchodných reťazcov. Takéto podlahy nebývajú odhlučnené, dosatočne tvrdé a vlnia sa. Po krátkej dobe budete pravdepodobne musieť opäť podlahu vymieňať a zaplatíte v konečnom dôsledku viac. Vyberajte si radšej podlahy od predajcov, ktorí sú ochotní a kompetentní vám poradiť, alebo sa pokúste si aspoň nejaký základ naštudovať, preto smelo čítajte ďalej.

  • Odporúčame

Značky s ktorými máme dobré skúsenosti a môžeme vám ich s čistým svedomím ako dlhoročný veľkopredajca doporučiť:

PARADOR 

jeden z najkvalitnejších výrobcov podláh na svete. Ponúka špičkové výrobky: laminátové podlahy, vinylové, 3-vrstvé drevené podlahy, terasy, dekoračné obklady a panely z pravého dreva. Prezentuje v nich perfektné spojenie remeselnej kvality, inovačnej technológie, aktuálnych trendov designu a materiálov pre zdravé bývanie. Podlaha Parador je zážitok spojenia designu a kvality. Kto ju raz vyskúša, inú podlahu už nebude chcieť.

EGGER

EGGER Group (Nemecko) je nadnárodná spoločnosť rodinného typu, založená v roku 1961 v Tirolsku v Rakúsku, odkiaľ je celá skupina dodnes riadená. Produkcia podláh je sústredená v Nemeckých mestách Brilon a Wismar. EGGER ponúka široký výber podláh v laminátovom, korkovom a DPR prevedení v prvotriednej kvalite.

KRONO ORIGINÁL

Kronoflooring GmbH (Nemecko) patrí k medzinárodne vedúcim výrobcom laminátových podláh ako aj stenových a stropných obkladov. Svojou paletou výrobkov vo všetkých kvalitatívnych stupňoch je dnes Kronoflooring celosvetovo zastúpený v 90 krajinách v odborných obchodoch pre podlahy a v iných segmentoch odbornej obchodnej siete.

PAR-KY

Decospan NV (Belgicko) je svetový líder vo výrobe veľkoplošných panelov a podláh s prírodnej dýhy. Spoločnosť si zakladá na ohľaduplnosti k životnému prostrediu a trvalej udržatelnosti výroby svojich produktov. Ich viac než 20 ročné skúsenosti s výrobou a spracovaním prírodnej dýhy poskytujú ich výrobkom značný náskok pred konkurenciou. Podarilo sa im vytvoriť podlahy s hrejivosťou skutočného dreva, avšak s vlastnosťami laminátovej podlahy za ešte prijateľné ceny v porovnaní s klasickými drevenými podlahami.

Čítaný: 755x, autor: Nimohaj

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!