Atraktívne letné aktivity v hoteloch SOREA pre rodiny s deťmi

Najväčšia hotelová sieť na Slovensku SOREA už otvorila vo všetkých svojich zariadeniach letnú turistickú sezónu.

Najväčšia hotelová sieť na Slovensku SOREA už otvorila vo všetkých svojich zariadeniach letnú turistickú sezónu. Očakáva aj tento rok zvýšenie počtu návštevníkov cca o 5-10 % oproti vlaňajšku. Najväčší nárast by mohla dosiahnuť najmä príchodom zahraničných turistov z ČR, Poľska a Maďarska. Najviac turistov prišlo vlani z Českej republiky a to takmer 13 000 osôb s vyše 55 000 prenocovaniami.  Na celkovom počte vyše 100 000 osôb a viac ako 320 000 prenocovaní, mala však najväčšie zastúpenie slovenská klientela, ktorá tvorila takmer 60 %. V nastávajúcej sezóne je pripravená škála zľavnených pobytov od 15 do 100 %  pre rodiny s deťmi, seniorov, ale aj aktívnych turistov. Pridanou hodnotou sú bohaté animačné aktivity pre deti či letné podujatia pre širokú verejnosť v najatraktívnejších slovenských destináciách.

 

Obchodno-marketingová riaditeľka spoločnosti SOREA, s. r. o., Bratislava Beáta Toroková k tomu hovorí: ,,V hoteli *** SOREA HUTNÍK I. pod Lomnickým štítom, v Tatranských Matliaroch, je v ponuke od júla do septembra akciový pobyt Jednotkári so 100 % zľavou z ceny pobytu pre deti do 15 rokov. Podmienkou je preukázanie sa koncoročným vysvedčením so samými jednotkami a sprievod dvoch platiacich osôb. Súčasťou je bezplatné zapožičanie spoločenských hier  ALBI  a športových potrieb inSPORTline, ako aj 1 deň v týždni večer pri hudbe. V rámci balíka pod názvom Leto plné zážitkov v hoteli *** SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne zas môžete využiť LIPTOV REGION CARD so zľavami na pamiatky v okolí s priloženou mapou a brožúrou. V hoteli záujemcom zapožičiame trekkingové palice, bedmintonové, futbalové alebo volejbalové lopty, detské skákacie alebo gymnastické lopty inSPORTline. Bonusom je 2-krát za deň voľný vstup do vnútorného hotelového bazéna s termálnou vodou, či celodenný animačný program, napríklad Pirátsky, Indiánsky, Lentilkový deň, Strašidelný pochod, Šašo JAŠO a PIPI a iné. Súčasťou akciovej ponuky je, od 3 prenocovaní, voľný vstup na letné termálne kúpalisko TERMAL raj. Pre neubytovaných platí 30 % zľava na vstup na kúpalisko. Animácie na kúpalisku sú miniclub, minidisco, aquagym, športové turnaje – volejbal, futbal, bedminton, pool games. Zaujímavý je aj večerný program s rôznou tematikou, napríklad Stavme sa že..., Balónová show, Karaoke, Miss hotela, Muži vs. ženy, či Hollywood kvíz.“

 

Poukazuje aj na širokú škálu sprievodných sezónnych podujatí a možností na výlety v oblasti Vysokých, Nízkych Tatier a Spiša. Hotel *** SOREA SNP v Demänovskej doline pripravil projekt S batohom cez hory, ku ktorému patrí turistika, nordic walking, cyklistika, návšteva jaskýň, kaštieľov, minerálnych prameňov a termálnych kúpalísk. Projekt Horský vodca pokračuje aj v lete a na jeseň. V ponuke sú pre ubytovaných celodenné výlety pod názvom Za hranice LIPTOVA a to dolinami Nízkych a Západných Tatier, Jánošíkové diery, Deň na salaši, Prechod  Tatrami do Poľska, Splav Dunajca, Deň plný histórie na Spišskom hrade a ďalšie. Na Spiši s možnosťou ubytovania v hoteli ** SOREA ĽUBOVŇA, sú vyhľadávané Ľubovniansky hrad, Litmanová  - hora Zvir, Nestville Park Hniezdne, plniareň minerálnej vody Ľubovnianka, Pieniny, Červený kláštor, Strážky, TANAP. V ponuke je aj poznávací výlet Cesta minerálnych prameňov, ktorých je v tomto regióne vyše 80. Milovníci gastronómie sa môžu tešiť na dni špecialít  pod názvom Tak chutí Spiš a to každý piatok počas leta.

Tatry tento rok oslavujú „Rok Tatier“ - okrúhle výročia, ktoré si v roku 2015 pripomíname. Pri tejto príležitosti vznikli podujatia, ktoré počas celého roka kopírujú udalosti dávno minulé. Patrí k nim výstup z Kežmarku na Lomnický aj Kežmarský štít s horskými vodcami a členmi HZS. Výstup bude filmársky zdokumentovaný. Aj toto leto bude pre deti pripravený eco-friendly projekt „Tatranská divočina“, ktorá s množstvom príbehov a záhad ponúka spoznať tie najkrajšie miesta Tatier. Návštevníci Tatranskej Lomnice by nemali vynechať múzeum TANAP-u, botanickú záhradu a Ski-múzeum, ktoré je k dispozícii aj v lete. Najbližšie podujatia v Tatrách – na Štrbskom Plese sú Tatry running tour -  19.6. - 21.6.2015, Benátska noc - 18.7.2015, Tradičné ľudové umelecké remeslá - 25.7. - 26.7.2015, Tatranská noc bojovníkov - 25.07.2015, Medvedie dni na Hrebienku - prvý augustový víkend, Svište na Plese - 29.8. - 30.8.2015. Región Vysoké Tatry ponúka možnosti aj pre aktívnejších nielen v podobe turistiky, či nordic walkingu, ale aj 300 km značených cyklotrás. Po stiahnutí  aplikácie Región Vysoké Tatry do smartfónu, sú k dispozícii informácie o daných trasách. Ubytovaní hostia môžu využiť aj TATRY Card, ktorú získajú priamo na recepcii ubytovacieho zariadenia spolu s informačnou brožúrou.Jedinou podmienkou na jej získanie je stráviť v regióne aspoň jednu noc. Súčasťou tejto zážitkovej karty je aj horské poistenie a bezplatná doprava na električke a zubačke.

            „Pre rodiny, ktoré aj v lete vyhľadávajú kvalitné wellness služby, máme v ponuke viacero dlhodobých či krátkodobých balíkov. Prázdninový wellness pobyt od 3 do 7 nocí podľa výberu ponúka  hotel *** SOREA URÁN  v centre Tatranskej Lomnice. Maxi wellness pohoda je zas 6 dňový pobyt plný relaxu v hoteli *** SOREA TRIGAN na Štrbskom Plese. K pobytu patrí neobmedzený vstup do centra Wellness svet regenerácie a oddychu. Novinkami sú detské a  petangové ihrisko a preliezačky. V lete sú pripravené pre deti aj  tvorivé dielne s animátormi, rozprávkové večery, hudobné večery s ochutnávkou tatranských špecialít, pikniky na terase a súťaže. Hotel *** SOREA TITRIS má rovnako v ponuke detské animácie a hudobné večery. Počas pobytu Wellness bez hraníc si môžete dopriať rôzne masáže, zábaly, sauny, deti šantenie na 36 metrovom tobogáne v AQUA RELAX centre. Dámy, ktoré chcú byť aj v plavkách krásne, ocenia relaxačný víkend Spoznaj Thajsko v bratislavskom hoteli *** SOREA REGIA,“ vymenúva  B. Toroková.

 

Ani na západnom Slovensku sa hostia so SOREOU nebudú nudiť.  V kúpeľnom meste Piešťany sa môžu ubytovať v hoteli SOREA SĹŇAVA a vyskúšať vyhliadkovú plavbu po rieke Váh, prezrieť si vojenské historické či balneologické múzeum, park miniatur Podolie, Ranč Colombia, či skúsiť jazdu na koni v Podkylave. Na cykloturistiku je vhodná vodná nádrž Sĺňava s vodnolyžiarskym areálom. K dispozícii je 12 km okružná trasa určená na cyklistiku, turistiku a korčuľovanie s možnosťou zapožičania bicyklov a nordic walking palíc priamo v hoteli. Medzi odporúčané výlety do okolia patria Zoofarma Modrova so zvieratami z Nového Zélandu a Hobbitským údolím, Ranč pod Babicou Bojná – 120 zvierat zo 6 kontinentov, hradné zrúcaniny Tematín, Beckov, Čachtice, jaskyňa Čertova pec. Hotel *** SOREA REGIA zabezpečuje sprievodcu po historickom centre Bratislavy, okružnú jazdu historickým vláčikom, predaj vstupeniek na kultúrne podujatia v meste a iné.

 

„Nezabudli sme ani na seniorov. V hoteli ** SOREA ĎUMBIER v Liptovskom Jáne sú na výber dva druhy zvýhodneného 4 dňového pobytu. Ubytovaní klienti majú nárok aj na 30 % zľavy na vstupy do wellness a bazénových centier tatranských hotelov SOREA. Pre všetkých klientov platí počas leta 100 % zľava z ceny pobytu pre dieťa do 3 rokov bez nároku na ubytovacie a stravovacie služby a rovnaká zľava na dieťa od 3 do 8 rokov pri ubytovaní na prístelke so sprievodom 2 dospelých,“ uzavrela B. Toroková. Viac na www.sorea.sk


Čítaný: 1030x, autor: Paper Life

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!