Obchody značky Bershka

Bershka ponúka katalógy značkového pánskeho a dámskeho oblečenia uz 16rokov, navštívte nás a presvedčte sa o tom na našom webe Bershka online.

Značka Bershka prenikla na trh viac ako 42 krajín sveta. Síce vznikla už v roku 1998, ale k nám sa dostala tak asi pred siedmimi rokmi. Značka si získala popularitu najmä u mladých ľudí, ktorý sa zaujímajú najnovšou a trendy módou Bershka.

Obchody značky Bershka môžete na slovensku nájsť v Bratislave a to v Avion shopping parku a Auparku Bratislava. Jednou zo zaujímavostí značky Bershka je, že jej predajne sa zameriavajú buď len na pánsku, alebo dámsku módu. Tým pádom dokážu venovať každému pohlaviu čo najviac priestoru v ktorom nájdu sortiment určený práve a len pre nich. Značka Bershka sa zameriava až na niekoľko módnych štýlov a to od ethno, hippies až po hip-hop a punk.

Ak ste naozaj fanúšikmi najnovších módnych trendov tak vás značka Bershka naozaj nikdy nesklame, hlavne svojou ponukou a aj službami ktoré vám ponúka. Ak sa chcete dozvedieť sa niečo viac o značke Bershka, jej ponuke a obchodoch, navštívte internetový portál bershka.otom.eu.

Čítaný: 826x, autor: Pepek

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!