Originálny darček pre Vášho poľovníka? Nočné videnie!

Máte doma vášnivého poľovníka, ktorý dokáže celé hodiny presedieť na postriežke, alebo prechádzkami vo svojom revíry? Blíži sa jeho sviatok a Vy opäť neviete čím ho obdarovať? Ponúkame Vám úžasný nápad na darček, ktorým určite zabodujete.

Aj Vy máte doma vášnivého poľovníka či horára, ktorý dokáže stráviť doslova celé hodiny prechádzkami po lese či sedením na postriežke? Rozmýšľate ako by ste ho potešili či podporili v tejto jeho veľkej záľube? Máme pre Vás vynikajúci nápad, ktorý určite nesklame.
Samotné pozorovanie zvierat a potulky lesom sú úžasné, avšak keď sa rozhodnete pozorovať zvieratká v tmavej noci, je to úplne iný zážitok. Bohužiaľ nie všetci máme také dobré oči, že si nočné výlety môžeme naplno vychutnať. Ideálnym riešením je nočné videnie. Tento prístroj Vám poskytne doposiaľ nepoznaný pocit z nočného pozorovania a už sa nikdy nebudete chcieť vzdať. Úžasné scenérie a pohľad na nádhernú vysokú zver sa Vám navždy vryje do pamäti.
Prístroje na nočné videnie fungujú veľmi jednoducho. Zbierajú okolité zbytkové svetlo alebo IR svetlo z prídavného infračerveného prísvitu a mnohonásobne ho zosilňujú tak, aby dokázali vytvoriť viditeľný obraz pre ľudské oko. Takto vytvorený obraz je obvykle vykreslený v zelenom spektre, pretože, ľudské oko doáže rozoznať najvaic odtieňov práve v zelenej farbe. K dispozícií je mnoho rôznych typov, generácií a modelov týchto prístrojov, a preto si v súčasnej ponuke vyberie naozaj každý. Či už hľadáte lacné riešenei na jednoduché pozorovanie zvierat na krátku vzdialenosť, alebo hľadáte skutočné výkonné a silné nočné videnie, prípadne nočný zameriavač.
Ďalším typom prístroja, ktorý umožňuje vidieť v noci je termovízia. Toto zariadenie zbiera vyžiarené tepelné IR žiarenie z pozorovaných objektov a vytvorený obraz vzniká na základe rozdielu v teplote pozorovaných objektov. Termovízia umožňuje vidieť aj počas úplne tmavej noci bez akéhokoľvek dodatočného infračerveného prísvitu.
Dnešné nočné videnie sa stalo veľmi obľúbeným pomocníkom mnohých poľovníkov a nevedia si bez neho svoju záľubu ani len predstaviť. Neváhajte teda a vyskúšajte aj Vy tieto prístroje. S nočným videním ako originálnym darčekom určite zabodujete!

Čítaný: 648x, autor: PodNaLov.sk

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!