Práca v Rakúsku pre mladých

Každý študent pozná problém s peniazmi. Nový notebook, ubytovanie či samotné stravovanie niečo stojí. Na Slovensku bohužiaľ nie je veľa dostupných prác a hlavne tých dobre ohodnotených, vďaka čomu študenti radi odchádzajú na brigády do zahraničia. Niet sa im ani čo čudovať, keď podmienkyv zahraničí sú na oveľa vyššej úrovni nehovoriac o mzde, ktorá je dva krát aj tri krát vyššia ako na Slovensku.

Avšak kvôli zaujímavým ponukám práce v zahraničí nemusíte hneď vycestovať do Anglicka či Holandska. Prečo cestovať tak ďaleko keď si môžete zarobiť slušné peniaze aj u našich susedoch? Počas letných brigád sa ponúka veľa zaujímavých príležitostí od pracovania v sklade cez turizmus až po opatrovníctvo. V súčasnosti sa stala trendom brigáda animátora, ktorá sa zapája do všetkých oblastí animovania či už ide o detské, turistické alebo športové animovanie.

            Letné brigády v zahraničí sa stali lákavou ponukou nielen pre študentov ale taktiež pre nezamestnaných či sezónnych pracovníkov. Nejde len o samotné peniaze, hoci sú dôležitou podmienkou každej práce, ale taktiež o naberanie skúseností, spoznávanie kultúry či naučenie sa jazyka. Veľa študentov sa vďaka stáži či praxi v Rakúsku naučilo plynulo rozprávať po nemecky, nehovoriac o rozšírenej slovnej zásobe a samotnému používaniu jazyka.

            Na internete nájdete množstvo stránok ponúkajúce lákavé brigády, avšak pozor by ste si mali dať hlavne pri dôveryhodnosti týchto stránok. Nie každá vám naozaj ponúkne to čo tvrdí a preto by ste si mali prečítať pár recenzii ohľadom pravdivosti stránok. Medzi dôveryhodné patrí aj http://www.personnel.sk/, ktorá vďaka svojej širokej ponuke si zaslúžila kladné ohodnotenie ľudí hľadajúcich brigádu. Práca v Rakúsku je veľmi lákavá vďaka svojím platobným podmienkam, preto sa sústredíme na veľké množstvo kvalitných ponúk práce z ktorého je možnosť si vybrať podľa vašich preferencií, sľúbenej mzdy a lokality v ktorej sa brigáda nachádza. 

Čítaný: 769x, autor: Personnel.sk

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!