Skrutkové a piestové kompresory ESOair od slovenského výrobcu kompresorov

Slovenské energeticky úsporné skrutkové kompresory ESOair vyrobené na Slovensku. Výroba, montáž a predaj slovenských skrutkových a piestových kompresorov ESOair.

Ekonomická prevádzka
Štandardný elektronický riadiaci systém Solid Control automaticky vyberie najvhodnejší režim. Na LCD displeji je možné pohodlne prečítať všetky dôležité parametre stroja. Možnosť pripojenia riadenia na nadradené riadenie.


Inteligentná Konštrukcia
Na skrutkových kompresoroch EsoAir je jasne vidieť dlhoročné skúsenosti našich inžinierov z prevádzky a konštrukcii skrutkových kompresorov.

Aby bolo zaistené optimálne prúdenie chladiaceho vzduchu a pre maximálne spoľahlivú a efektívnu prevádzku kompresora je v kompresore použitá ležatá olejovo vzduchová kombinovaná tlaková nádoba.


Variabilné vyhotovenie
Skrutkové kompresory rady EsoAir S sú k dispozícii v užitočné odstupňovaných výkonnostných triedach 4-22 kW a 7,5 až 13 bar. Okrem toho si môžete vybaviť svoj kompresor s vzdušníkom aj so sušičkou stlačeného vzduchu.


Ponúkame na predaj piestové kompresory EsoAi od výkonu 0,75 kW a skrutkové kompresory EsoAir až do výkonu 22 kW. Skrutkový kompresor má už v štandartnom vybavení zabudovaný rekuperačný výmenní s výstupom a prípravou na ohrev teplej úžitkovej vody alebo vykurovania.

Naši zákazníci sú od malých údržbárov a remeselníkov až po veľké stavebné a priemyselné firmy. Každý EsoAir kompresor obsahuje jasný prísľub: maximálny výkon, dlhú životnosť a optimálne služby za najlepšiu možnú cenu. Zoznámte sa s výhodami skutočne energeticky úsporných kompresorov EsoAir.


Zabezpečujeme komplexné služby v oblasti výroby a úpravy stlačeného vzduchu od návrhu kompresorovej stanice až po jej dodávku vrátane nasledovného zabezpečenia servisu a dodávky náhradných dielov a podporných služieb v oblasti merania, prenájmu či zabezpečenia energetickej efektívnej výroby stlačeného vzdchu.


http://www.kompresory-esoair.sk/


Email: info@esoair.sk

Čítaný: 1879x, autor: Peter G.

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!