Vhodný darček pre svojho blízkeho

Náš e - shop Povedztovinom.sk sa zaoberá predajom darčekových vín vhodných ku každej príležitosti. V ponuke nájdete vína ku každému sviatku, na ktorý si len pomeniete.

Víno na narodeniny je klasikou, ktorou nesklamete žiadneho dospelého oslávenca. Ak sa chcete od ostatných gratulantov odlíšiť, mali by ste siahnuť po darčekovom víne s nápaditou etiketou. Etiketa s nápisom Všetko najlepšie rozbehne každú narodeninovú párty. Vyberať si môžete z veselých farebných etikiet, rôznych nápisov, blahoželaní. Dokonca sú v ponuke etikety s číslicou, ktorú vyberte podľa veku oslávenca. Aj víno na meniny môže byť špeciálne. Víno s menom oslávenca a blahoprianím je tromf v rukách toho, kto po ňom siahne. Je oslávenec milovníkom vína? Našim ďalším typom na darček je set vín. Vyberte si z našej bohatej ponuky víno k narodeninám alebo inému sviatku. Vďaka širokej škále kategórii si každý príde na svoje. A ak aj nie, žiadny problém. Hoci je darčekové víno samo o sebe originálne, v prípade záujmu je u nás možné zakúpiť si víno s vlastnou navrhnutou etiketou. Etiketa na mieru pre zákazníka môže obsahovať vlastnú fotografiu, ľubovoľný text a farebné prevedenie. Nemusíte sa báť, že zhotovenie etikety bude trvať týždne. Etiketu zhotovíme rýchlo, zvyčajne do 24 hodín a postaráme sa aj o rýchle doručenie. Náš široký sortiment zahŕňa vtipné, ale aj serióznejšie a luxusnejšie etikety s nápaditým a originálnym dizajnom. Okrem druhu etikety a jej dizajnu si možno zvoliť druh vína. Biele alebo červené? Aké chutí obdarovanému? V ponuke sú vína v základnom rozmere 7 x 7 x 30 cm s hmotnosťou 0,9 kg. Vyberať si môžete z vín zoradených do niekoľkých kategórii a tiež ich možno filtrovať podľa ceny. K vínam je možné prikúpiť aj darčekovú tašku a tak bude Váš darček dokonalý. Môžete sa na nás spoľahnúť. Všetky objednávky vybavíme rýchlo, aby ste ich mali doma načas. V prípade ďalších otázok, alebo ak budete potrebovať zásielku urgentne, tak nám napíšte hneď teraz.

Nezaujali Vás naše návrhy etikiet v ponuke? Žiaden problém. Radi Vám zhotovíme darčekové víno s etiketou podľa vášho želania. Stačí napísať na info@povedztovinom.sk :) Originálne darčekové víno môže byť ešte o niečo viac jedinečné, ak bude na ňom intímny odkaz, fotografia alebo obľúbené farebné prevedenie.

Čítaný: 528x, autor: storemaker

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!