Potrebujete Vysokotlakový čistič na auto?

Potrebujete vysokotlakový čistič? Ako vybrať správne? Prečítajte si v našom článku všetko o vysokotlakových čističoch a využite zľavu 37 % na kúpu vysokotlakového čističa na auto.

Spoločnosť maxinaradie.sk pôsobí na slovenskom trhu už 20 rokov. Počas tejto doby sme sa vypracovali na lídra v oblasti predaja čistiacej techniky. V našej ponuke nájdete čistiacu techniku značky: Kärcher, Lavor, Numatic, Sprintus, Kränzle, Eureka, Soltenberg.

Na našom blogu pravidelne prinášame tipy na čistenie a tiež porovnania a recenzie čistiacich strojov.
V článku Vysokotlakový čistič na auto sa dočítate aké typy vysokotlakových čističov existujú: 

1.Vysokotlakový čistič studenovodný- do vysokotlakového čističa je privádzana voda z vodovodu s maximálnou teplotou do 40 stupňov. Tieto vysokotlakové čističe sú vhodné na bežné znečistenia: čistenie auta, čistenie okolo domu, čistenie fasad, čistenie motorky a bycikla.

2.Vysokotlakový čistič s ohrevom-vysokotlakový čistič ma zabudovaný bufik na ohrev vody. Sú to čisitče s dieselovým ohrevom vody. Vysokotlakový čistič zohreje vodu až do 160 stupňov čo je horúca para. Vysokotlakový čistič s ohrevom je vhodný na čistenie silných znečistení a tiež na odmasťovanie motorov. Vysokotlakový čistič dosahuje lepšie výsledky pri každom čistení pretože horúca vody v kombinácii s čistiacim prostriedkom (chémia) odstránia aj tie najsilnejšie znečistenia.

3.Vysokotlakový čistič benzínový- použite benzínových vysokotlakových čističov je vhodné najmä tam, kde nie je prístup k elektrine. Benzínový vysokotlakový čistič nepotrebuje na fungovanie elektrickú energiu, pretože využíva benzínový spaľovací motor na svoj chod.  

Potrebujete čistiť len 1 za týždeň osobné auto alebo potrebujete pravidelne umývať nákladné vozidlo?
Zvoľte si presne ten vysokotlakový čistič ktorý je vhodný na to čo potrebujete. Prečítajte si všetko o vysokotlakových čističoch na auto a vyberte ten správny pre Vaše auto.




Čítaný: 826x, autor: Jozef Majda

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!